Skip to content

Om varerne

Hvad er vintage?

Originalt er vintage betegnelsen der bruges om tøj som er minimum 20 år gammelt. Vi sælger primært vintage tøj, men har også et stort udvalg af tøj som kan være mindre end 20 år gammelt, samt accessories i vintage stil som er produceret i nyere tid.

Hvor kommer tøjet fra?

Vi køber primært tøj pr. kilo fra Holland og vi håndplukker varer fra Italien.

Bliver vintage tøjet vasket?

Alt vores vintagetøj dampes for at fjerne evt. mindre lugtgener og for at det ser pænt og præssentabelt ud når du modtager det. Vi vasker ikke tøjet, med mindre det lugter kraftigt eller har pletter.

Er jeres vintage tøj brugt?

Nogle gange er vi heldige at finde "deadstock", hvilket betyder, at det aldrig har været brugt, men kun opbevaret på lagre rundt om i verden. Det meste af det vintagetøj vi sælger er brugt i mindre omfang og er generelt i rigtig god stand. Alle varer er klassificeret og vist på produkt- og produktfiltrene på kategorier.

Hvis en vare er blevet beskadiget, tager vi altid et par ekstra billeder, så du kan se skaden, og vi graderer tilstanden anderledes ligesom vi også sænker prisen.

Hvad er deadstock?

Deadstock er et parti varer der ikke har solgt i sin tid, og derfor findes der flere af den samme slags item. Nogle gange i en størrelse eller flere. Deadstock er derfor i de fleste tilfælde vintage, men som ikke har været brugt.

Hvordan passer størrelserne?

Størrelserne på vores vintage tøj kan variere fra normale størrelser.

Da vi køber tøj fra forskellige lande rundt om i verden, kan en størrelse Small i Italien fx være mindre end en Small i Tyskland. Noget af tøjet er også mere end 20 år gammelt og størrelser har gennem tiden udviklet sig ligesom vi mennesker gør.

Vi har på meget af tøjet selv vurderet hvilken størrelse trøjen er, så du kan opleve at modtage en størrelse Small, hvor der i nakken står størrelse Medium - Dette er ikke en fejl.

Det er fordi vi har foretaget en vurdering af, hvad der er den mest retvisende størrelse for typiske kunder i dag.

Betaling

Hvilke betalingsmetoder kan jeg benytte?
 • Mobilepay (Danmark)
 • VISA
 • VISA Elektron
 • MasterCard
 • Maestro
 • Apple Pay
 • Google Pay
 • AnyDay
 • VIPPS (Norge)
 • Swish (Sverige)
Kan jeg vente med betaling til jeg henter varen?

Du skal bestille og betale online. Når ordren er gennemført, klargør vi den med det samme.

Vi hæver ikke pengene før ordren er afsendt eller afhentet i butikken. Beløbet vil indtil da blot være reserveret.

Min ordre er gennemført, men pengene er ikke trukket?

Vi sender alle ordrer inden for 1-2 hverdage. Pengene trækkes ikke før ordren er afsendt. Hvis pengene ikke er trukket, har vi sandsynligvis ikke afsendt din ordre endnu.

Kan jeg hente pakken i butikken?

Hvis du bestiller med afhentning og Click & Collect, kan du hente ordren i vores fysiske butik i København, men vent venligst til du har modtaget en e-mail fra os med besked om din ordre er klar til afhentning. Nærmere informationer findes også i denne e-mail.

Levering og afhentning

Jeg har ikke modtaget min ordre, hvad gør jeg?

Vi afsender alle ordre inden for 1-2 hverdage. Ved afsendelse af din pakke modtager du et sporringsunmmer på e-mail hvor du kan følge pakken. Husk og tjekke din spam eller uønsket post hvis du ikke ser det i indbakken.

Slå sporringsnummret op og se om din pakke er leveret. Kan du ikke se noget på sporringsnummeret efter 3-5 dage, så kontakt os endelig på hello@crushvintage.eu

Jeg har modtaget en defekt vare, hvad gøre jeg?

Hvis varen er defekt så send os et billede samt en kort beskrivelse til hello@crushvintage.eu så kan vi hurtigt hjælpe dig med en erstaning eller en refundering. Send ikke varen retur uden foregående aftale! Sender du varen retur uden aftale, hæfter du selv for returfragten.

Kan jeg hente pakken i butikken?

Hvis du bestiller med afhentning og Click & Collect, kan du hente ordren i vores fysiske butik i København, men vent venligst til du har modtaget en e-mail fra os med besked om din ordre er klar til afhentning. Nærmere informationer findes også i denne e-mail.

Ordrer

Hvornår modtager jeg min ordre?

Afsendelsestiden er 1-2 hverdage og levering sker som regl dagen efter, men afhænger af transportøren. Du får en mail så snart ordren er pakket og afsendt.

Kan købe uden at have en konto?

Ja, du kan sagtens købe uden en kundekonto, men der vil på et senere tidspunkt komme fordele i og have en kundekonto hos os, så hvorfor vente?

Hvordan fungerer jeres V.I.P tour og prøverum?

Vores V.I.P tour og prøverum ligger i vores afdeling for webshoppen på Nørrebrogade 4C, i baggården, lige bagved den fysiske butik. Du kan resevere et udvalg af items og få hjælp til at prøve dem sammen med en personlig assistent.

På alle varer er en knap der kan tilføje varen til prøverummet. Når du har tilføjet alle varerne du ønsker at prøve, angiver du dit navn, dato og tidspunkt og så har vi varerne klar når du kommer.

Du får ved besøget i vores prøverum,

 • En lækker kop kaffe
 • En tour i vores unikke lokaler til WEB afdelingen
 • Op til 20 minutter sammen med en personlig assistent som hjælper dig med at prøve tøjet og kan finde alternative størrelser eller styles
 • Et spin på løkkehjulet der giver mulighed for at vinde en præmie med hjem hvis du køber for mere end 500 kr.

Det er ikke muligt og komme forbi vores prøverum uden at book en aftale via prøverummet!

Kan jeg ændre i min ordre?

Hvis din ordre ikke er afsendt endnu, kan vi muligvis foretage ændringer eller annullere den, så du kan afgive en ny ordre. Hvis du har ændringer i en igangværende ordre, bedes du kontakte os hurtigst muligt på hello@crushvintage.eu

Retur og ombytning

Hvilken returret har jeg?

Fra du har modtaget varen har du 14 dage til at informere os om din retur. Derefter har du 14 dage til vi skal have modtaget pakken på vores lager. Alle returvarer tilbagebetales til det ved bestilling benyttede betalingsmiddel inden for 3-5 hverdage efter modtagelse på lageret.

 

Meld din retur på dette link

Hvornår kan jeg forvente at få pengene på min konto igen?

Når vi modtager varen i retur skal den tjekkes for eventuelle fejl, som har opstået efter den har blevet solgt, og at prismærket stadig sidder i. Efter dette vil det gå ca. 1-3 bankdage at få pengene på konto igen.

Frequently asked question

Use this text to answer questions in as much detail as possible for your customers.

Drawer Title
Similar Products